Καφενείο ΝΕΟΝ

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΕΟΝ

Εξειδικευμένοι στην κατασκευή συρόμενων πορτών από γυαλί, αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία μας για να ενισχύσουμε την ασφάλεια και την προστασία των πολύτιμων επισκεπτών του καταστήματος ΝΕΟΝ. Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο θερμικά σκληρυμένο γυαλί, η PSG εξασφάλισε ότι το κατάστημα όχι μόνο αποπνέει κομψότητα αλλά έθεσε ως προτεραιότητα την ευημερία όλων όσων εισέρχονται στον περιβάλλοντα χώρο.

 

Στο εικονιζόμενο κατάστημα ΝΕΟΝ λοιπόν, η PSG κατασκεύασε τα γυαλιά των συρόμενων πορτών και χρησιμοποίησε θερμικά σκληρυμένους υαλοπίνακες με σκοπό την ασφάλεια των επισκεπτών του καταστήματος. 

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνει την PSG να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή της για εξατομικευμένες λύσεις. Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε έργου, εφαρμόζουμε μια σχολαστική προσέγγιση που ξεκινά με μια ολοκληρωμένη στατική μελέτη. Πραγματοποιώντας μια εις βάθος ανάλυση, συγκεντρώσαμε ουσιώδη δεδομένα για να καθορίσουμε τη βέλτιστη επιλογή γυαλιού για το συγκεκριμένο έργο. Αυτό μας επέτρεψε να προσαρμόσουμε ανάλογα τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές του καταστήματος NEON, εξασφαλίζοντας την άψογη ενσωμάτωση της λειτουργικότητας και της καλαισθησίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς οι προηγμένες λύσεις μας μπορούν να αναβαθμίσουν το αρχιτεκτονικό σας όραμα, παρέχοντας ασυμβίβαστη ασφάλεια, ανθεκτικότητα και αισθητική υπεροχή.

Gallery

Floors

Terrace-patios

Partition Walls

Staircases