Μετρό

Μετρο

Η πρωτοποριακή τεχνογνωσία μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του μετρό της Θεσσαλονίκης, ενός μετασχηματιστικού έργου ύψιστης σημασίας για την πόλη. 


Σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση της καθημερινής μετακίνησης χιλιάδων πολιτών, αυτό το οραματικό έργο ενσωματώνει τη χρήση θερμικά σκληρυμένου γυαλιού ασφαλείας με πολλαπλά στρώματα γυαλιού και μεμβρανών για την καλύτερη δυνατή απόδοση και ασφάλεια.


Για τις ανάγκες του έργου λοιπόν, χρησιμοποιήθηκαν θερμικά σκληρυμένοι πολυστρωματικοί υαλοπίνακες ασφαλείας. Η διαδικασία αυτή προσδίδει στον υαλοπίνακα μεγάλη αντοχή σε μηχανική και θερμική καταπόνηση, καθώς και προδιαγεγραμμένα χαρακτηριστικά θρυμματισμού.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση θραύσης ενός η περισσοτέρων υαλοπινάκων της σύνθεσης, τα θραύσματα που θα δημιουργηθούν παραμένουν προσκολλημένα στις ενδιάμεσες μεμβράνες, με αποτέλεσμα ο υαλοπίνακας να διατηρεί τη δομική ακεραιότητά του, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τον κίνδυνο τραυματισμού εξαιτίας της αποκόλλησης των θραυσμάτων.

 

Όταν πρόκειται για την επεξεργασία γυαλιού για μεγάλες κατασκευές, η PSG θέτει τα πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας. Η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών μας έχει δεσμευτεί να παρέχει εξαιρετικές λύσεις, όπως αποδεικνύεται από το έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς οι προηγμένες λύσεις μας μπορούν να αναβαθμίσουν το αρχιτεκτονικό σας όραμα, παρέχοντας ασυμβίβαστη ασφάλεια, ανθεκτικότητα και αισθητική υπεροχή.

 

 

Gallery

Floors

Terrace-patios

Partition Walls

Staircases